25.2.2013

reeniä horo reeniä



Fresareita ja hieno uus lippu! Kyllä mä sitten niin oon rakastunut tähän harrastukseen, vaikka nyt tuntuu siltä etten saa niitä minimum skillsejä koskaan läpi. Eiköhän täältä huonokuntoisten suosta nousta ja mäki pääsen joskus kentälle tositoimiin. Lisää vaan treenaamista, eihän siinä muu auta. :)

2 kommenttia:

  1. Heiii vitsi toi on kaunis näky kun siellä naiset napottaa seinää vasten... Olisinpa voinut olla paikalla ihailemassa. ;) Ja toi lippu on kyllä aika päräyttävä, en malta oottaa et päästään rullaamaan ekaan scrimmageen toi levällään!

    Tuli mieleen niistä kestävyyshommista, et ite löysin tämmösen missä oli tosi paljon hyviä pointteja siitä, miten se kannattaa luistella. Oon ihan varma että se menee, mullakin tuli muutamassa viikossa kuitenkin 4 kierrosta lisää vaikka en ees omasta mielestäni muuttanu luistelutekniikassa muuta kuin että menin matalammaksi sekä polvista että selästä. Kyllä se menee! http://derbywannabe.wordpress.com/2011/02/28/bringing-you-up-to-speed-roller-derby-25-in-5/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ookki! Onneks ehdin napata kuvan. :)

      Kiitti hei! Musta alkaa tuntua tosissaan siltä, että nuo kierrokset on ihan ylitsepääsemättömiä ja jalat alkaa sotkeutua toisiinsa luistellessa. Kaikki vinkit on siis tervetulleita. :)Pitää vaan tuo luisteluasento ja -tekniikka hioa niin hyväksi, että pääsee lujaa!

      Poista